Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

TRX hevederek

TRX hevederek, kötelek a felfüggesztéses tréning világszerte elismert alapeszközei. Minden eszköztípusra igaz, hogy hozzáférést kapsz vele a TRX APP-hoz, ahol a választott eszköznek megfelelő online edzés tárhoz jutsz hozzá. A kezdő otthoni hobbiedzőktől a professzionális edzőkön át az élsportolókig mindenki ki tudja választani a céljainak leginkább megfelelő eszközt. Több száz erősítő, zsírégető, alakformáló, törzsstabilitációs gyakorlat végezhető velük. Válassz magadnak egyet az alábbiak közül:

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Eredeti TRX azoknak, akik komolyan gondolják a saját testsúlyos edzést. Lépj szintet a TRX edzéseidben egy kényelmes, nagy teherbírású edzőhevederrel. A csomag 3 hónap teljes körű hozzáférést biztosít a TRX apphoz, ahol rengeteg edzésprogramot találsz.

A TRX BURN akciós csomaggal több, mint 300 gyakorlatot végezhetsz az egész testre. Mindig és mindenhol veled lehet ez a hordozható edzőterem.

51.816 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron

Eredeti TRX azoknak, akik komolyan gondolják a saját testsúlyos edzést. Lépj szintet a TRX edzéseidben egy kényelmes, nagy teherbírású edzőhevederrel. A csomag fél éves teljes körű hozzáférést biztosít a TRX apphoz, ahol rengeteg edzésprogramot találsz.

A TRX SWEAT akciós csomaggal több, mint 300 gyakorlatot végezhetsz az egész testre. Mindig és mindenhol veled lehet ez a hordozható edzőterem.

68.500 Ft
Raktáron

A megújult TRX Tactical Gym az amerikai hadsereg és/vagy professzionális felhasználók igényeire szabva készült. Ha igazán keményen edzel, ne köss kompromisszumokat, válaszd a zászlóshajó terméket!

A TRX Tactical Gym-et a legkeményebb terepre tervezték, szuper könnyű, és minden eddiginél ellenállóbb anyagok felhasználásával.
A csomag másik kiemelt része a TRX FORCE Super APP. A  12 hetes komplett erősítő program mobil alkalmazásba integrálja a TRX többezer elit sportoló és különleges erőknél szerzett közvetlen edzéstapasztalatait, adatait, valamint a funkcionális tréning legmodernebb kutatásait.

Választhatsz az eredeti edzésterv program, (ahol manuálisan történik a továbblépés) vagy az "auto-advance" mód között (ez a program igazi erőssége) mindkét főmodulban. (12 Hetes program, vagy Pull-Up húzódzkodás programok)

A beállításokban tesre szabható:
- Gyakorlatok időtartama
- Időtartam a gyakorlatok között
- Extra időtartam a talaj és az álló gyakorlatok között
- Video visszajátszás
...

Legyen szó bármilyen sportról, vagy fitnesz célról, a TRX segít abban, hogy jobb legyél abban, amit a legjobban szeretsz. 

95.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron

TRX® PRO 4

Ha igazán profi megoldást keresel saját, vagy klienseid teljes test edzéséhez, tartásjavításához, vagy rehabilitációjához, megtaláltad. Az összes fittségi szinten kiaknázza a felfüggesztéses tréning előnyét.

A dobozban találsz egy token kulcsot az amerikai tudásbázishoz, ami az összes olyan edzést tartalmazza, amelyre a TRX-ezni vágyóknak szüksége lehet. A több száz gyakorlat segítségével erősebb, rugalmasabb és fittebb lehetsz, mint valaha, ráadásul a TRX legnagyobb előnyét is kiaknázhatod: szinte minden gyakorlatnál aktiválod a core izmokat - “all the core all the time“, amely nem csak a kockás has elérésében, hanem a mélyen fekvő törzsizmok hatékony erősítésében is kulcs szerepet játszik.

Legyen szó bármilyen sportról, vagy fitnesz célról, a TRX segít abban, hogy jobb legyél abban, amit a legjobban szeretsz.

95.990 Ft
Raktáron

TRX® C4 Suspension Trainer

A TRX C4 Suspension Trainert kifejezetten rendszeres, erős igénybevételhez, üzleti célú felhasználáshoz fejlesztettük professzionális edzők vagy termek részére nagyon kedvező áron.

  • Kiválóan alkalmazható kis csoportos edzésekhez is!
  • Lopásgátló karabiner a TRX Pro Gymhez hasonlóan
  • Innovatív, antibakteriális, könnyen tisztítható gumimarkolat
  • A kézi fogantyú feletti szár puhább anyagának köszönhetően könnyebben használható az edzések során!
  • Tépőzáras kialakítás a lábbeakasztó kengyelnél a különböző méretek testreszabásához
  • Új design: TRX brand megjelenik a száron is
 

 

81.026 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Raktáron

TRX® HOME 2 SYSTEM - az első átfogó megoldás otthoni edzéshez

 Az összes fittségi szinten kiaknázza a felfüggesztéses tréning előnyét A TRX HOME 2 GYM-et kifejezetten az edzőtermen kívüli edzéshez fejlesztették ki. A dobozban találsz egy token kulcsot az amerikai tudásbázishoz, ami az összes olyan edzést tartalmazza, amelyre az otthon, vagy teremben tornázni nem csak a kockás has elérésében, hanem a mélyen fekvő törzsizmok hatékony erősítésében is kulcs szerepet játszik.

 Legyen szó bármilyen sportról, vagy fitnesz célról, a TRX segít abban, hogy jobb legyél abban, amit a legjobban szeretsz.

76.835 Ft
Raktáron

A Rip trainer a TRX új generációs edzőeszköze. Amíg nem próbáltad, el se tudod képzelni, mire képes!

 A TRX RIP Trainer  egy változó ellenállású hevederből és a hozzá kapcsolódó rúdból áll. A RIP 1,5 m hosszú gumi hevedere 5 m hosszúra tud megnyúlni, ami rendkívüli mozgásszabadságot biztosít a statikus gyakorlatoktól, a lépéseken át egészen az elszökkenésekig. 


A RIP Trainer lényege a folyamatos aszimmetrikus terhelés, ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és természetesen az erőállóképességet.

65.659 Ft
Raktáron

Vágj bele a funkcionális, saját testsúlyos edzésbe a valaha volt legkedvezőbb áron eredeti TRX eszközzel. Kifejezetten úgy lett tervezve, hogy minden szempontból segítsen, ha kezdő vagy a TRX edzésben. A csomag hozzáférést biztosít a TRX apphoz, ahol 6 starter edzést találsz.

A TRX MOVE SYSTEM eszközzel több, mint 300 gyakorlatot végezhetsz az egész testre. Mindig és mindenhol veled lehet ez a hordozható edzőterem. A magas edzési intenzitás miatt 20 perc edzés elegendő számodra.

32.830 Ft