Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blogok

Blogok

BlogBlog Teszt
Hogyan válassz gimnasztikai és ülőlabdát?

Válaszd ki a számodra megfelelő méretű labdát az alábbi öt pont figyelembe vételével.

TRX Összehasonlító táblázat Mielőtt kiválasztanád a Neked való TRX-et, nézd meg melyik csomag mit tartalmaz.
Kerek, vagy ékalakú, avagy melyik ülőpárna való nekem? Miért használjunk ülőpárnát, kinek való az ék alakú és kinek a korong?

Ha nálunk vásároltál TRX BURN, SWEAT, HOME, PRO, vagy TACTICAL hevedert, akkor a dobozában biztosan találsz egy KEY TO FREE kártyát egy egyedi kóddal.

Ez a kód biztosítja számodra, hogy a TRX APP-ban található tartalmakat, edzéseket, programokat 3, 6, vagy 12 hónapig ingyenesen elérd.

Pozsonyi Zsolt
TE A GYŐZTESEK 20%-ÁBA TARTOZOL? 5 TIPP, AMIVEL KÖNNYEBBEN SIKERÜL… Tudtad, hogy az emberek 80%-a februárra már el is bukja az újévben kitűzött céljait? A januári tumultus is jelentősen csökken a fitnesz termekben februárra. Összeállítottam egy 5+5 pontos listát, ami segíthet abban, hogy idén valóban előre tudjál lépni mind az újévi fogadalmaid, mind egy jobb életminőség felé és a sikeres 20 %-ba tartozz, akiket a másik 80 % irigyel
Megújult a webáruházunk Szuper hír! Megújult webáruházunk könnyen kezelhető és rengeteg akciót rejteget.
Pick Pack Pont

mi az a pick pack pont ?                                                                     

a pick pack pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több, mint 400 pick pack pont valamelyikében, ahol ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

a pick pack pont-ok olyan    és     hírlapüzletek, valamint     és      töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.