Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Reaxing

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Reax Fluiball egy puha tapintású és strapabíró medicinlabda, változó mennyiségű, környezetbarát, színes vízzel a belsejében. Különböző súlyokból áll, 1-12 kg-ig, a belsejében lévő víz mennyiségétől függően.
27.650 Ft -tól
Raktáron
A Reax Fluikettle az első puha anyagból készült kettlebell, amelyiknek a belsejében folyékony anyag van. Rendkívül tartós anyaga a legkeményebb igénybevételnek is ellenáll.
31.464 Ft -tól
Raktáron
A Reax Raft egy felfújható 200x90 cm-es vizen lebegő "deszka". A víz hullámzása instabillá teszi a lebegő deszkán végrehajtott mozgásokat, ezáltal a rajta végzett edzés kiszámíthatatlan, hatékony és szórakoztató.
242.178 Ft
Raktáron
A Reax Chain egy rugalmas, hordozható súlylánc. Kettlebellként, rope-ként, kézisúlyzóként, homokzsákként, bulgar bag-ként és sok más módon használható. 
281.496 Ft
Raktáron
A Reax Fluilift Disk egy vízzel töltött dinamikus súly a Reax Bar-al használva a súlyzórudas gyakorlatokat neuromuszkuláris edzéssé alakítja. Használható közvetlenül a Reax Bar-ra erősítve, vagy Reax Fluilift Bungee-val a rúdra akasztva. A benne lévő folyadék mozgása kiszámíthatatlanná, folyamatosan és dinamikusan változóvá teszi a gyakorlatot, folyamatos reakcióra készteti a stabilizáló izmokat.
85.334 Ft
Raktáron

A Reaxing lámparendszerének köszönhetően ugrásszerűen fejlődik a reakcióidő, a gyorsaság- és robbanékonyságfejlesztő tréningek interaktívvá válnak. A Reax Lights egy okos wi-fi eszköz, a hozzá fejlesztett applikáció rengeteg előre programozott gyakorlatot tartalmaz, de lehetőség van saját, személyre szabott edzésprogramok beállítására, rögzítésére is.

1.143.235 Ft
Raktáron
A Reax Fluilift Bungee a Reax Fluilift és a Reax Bar innovatív kiegészítője. Segítségével a Reax Barra helyezhető súlyok (Reax Fluilift DIsk vagy súlytárcsa) vertikálisan képesek lesznek dinamikusan és kiszámíthatatlanul mozogni, forogni.
37.184 Ft
Raktáron

A Reax Fluilift Bar család a Reax Fluilift Diskekhez és Fluilift Bungee-khoz lett fejlesztve. Kialakítása révén a súlyok akár minden irányban képesek biztonságosan mozogni. A család Olympic tagjai klasszikus, jó minőségű olimpiai rudak.

Bármely rúd vásárlása esetén a csomag egy pár Reax Bar Collar-t (súly rögzítő gyűrű) is tartalmaz.

94.391 Ft
Nincs készleten
A Reax Fluilift Vertical Storage tökéletesen alkalmas a Reaxing Fluilift eszközök esztétikus, praktikus tárolására az edzőteremben. 
Méretei: 190x64x43 cm (magasság/szélesség/mélység)
223.109 Ft
Raktáron
A Reax Hand Pump egy tűszelepes pumpa, tökéletesen alkalmas a Reaxing fluiball-ok és a Fluipump ball-ok levegő szabályozására.  
12.531 Ft
Raktáron

A Reax Chain Five Vertical Storage tökéletesen alkalmas a Reaxing Chain eszközök esztétikus, praktikus tárolására az edzőteremben.  

165.901 Ft
Raktáron
A Reax Fluiball Vertical Storage tökéletesen alkalmas a Reaxing fluiball-ok és a Reaxing Fluikettle eszközök esztétikus, praktikus tárolására az edzőteremben. 
205.946 Ft