Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vertimax

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

Az amerikai élsportot már meghódította az ún. elasztikus ellenállásos tréning, aminek a Vertimax a legkiemelkedőbb úttörője.

A gyorsaság és robbanékonyság fejlesztésének az élsportban világszerte egyre szélesebb körben használt eszköze.

Előrendelhető

A könnyű, VertiMax Raptor Dual forradalmasítja az ellenállásos edzést. A szabadalmaztatott VertiMax Elastic Training Technológiát használja a sportolók gyorsaságának és robbanékonyságának fejlesztéséhez.

A VertiMax Raptor egyszerűen rögzíthető kerítésre, falra, vagy a Vertimax hordozható állványára, így bármely helyszínt egy világszínvonalú edzőközponttá tudja alakítani.  A VertiMax Raptor Dual két gumikötéllel rendelkezik, egyenként ~18 méteres hatótávval.

Előrendelhető

Az új VertiMax V8 EX „Extended Range” egy olyan edzőrendszer, amely segít a sportolóknak a sebesség és a sportspecifikus teljesítmény maximalizálásában.

A V8 EX innováció 18 méterre növeli a platformtól elérhető távolságokat (ami az eredeti Vertimax V-sorozat modelljeinek kétszerese).

Előrendelhető
A 360 belt egy tartós nylon öv két fém gyűrűvel. A derékra kötött öv a fémkarikákkal csatlakoztatható a VertiMax Training eszközök gumiköteleihez. Azokhoz a sportágakhoz különösen ajánlott, ahol szükséges a futógyorsaság, robbanékonyság fejlesztése.
16.500 Ft
Előrendelhető
A VertiMax Palm Strap set (jobb és bal kezes) kifejezetten a Vertimax V8 platformok és Raptor kiegészítőjeként lett tervezve. Egyetlen méretben kapható, mert tépőzáras rendszerével bármely tenyérmérethez egyszerűen beállítható.
12.100 Ft
Előrendelhető
A VertiMax Hip Flexor hám a térd hátsó részén lévő ellenállási pontokon csatlakoztatható a Vertimax eszközök gumiköteleihez, így terhelést gyakorolva a csípőhajlítóra, amikor a sportoló a lábát elemeli a talajról. A Hip Flexor hám három méretben kapható. A hevedereknek a megfelelő helyén tartásához Vertimax 360 Belt-re van szükség.
32.600 Ft
Raktáron
A VertiMax Premium Ankle Strap kifejezetten a Vertimax V8 és/vagy Raptor eszközök hatékonyabb használatához lett tervezve. Ezen kívül használható több kábeles, vagy gumiköteles ellenállásos edzéstípushoz is.
14.500 Ft
Előrendelhető
A VertiMax Premium Hand Grip Set két rendkívül tartós, masszív fogantyúból álló készlet, kifejezetten a Vertimax V8 és/vagy Raptor eszközök hatékonyabb ellenállásos edzéseihez lett tervezve. Ezen kívül használható több kábeles, vagy gumiköteles ellenállásos edzéstípushoz is.
14.500 Ft
Raktáron
VertiMax Waist Harness – Nagy teherbírású nylon öv ahol a csat ki van egészítve egy biztonsági tépőzárral. Tartalmaz két független csúszó párnát. Mindkét párna el van látva rugós kapoccsal bármilyen erősségű kötél csatlakoztatásához.  3 méretben kapható; Kicsi (55-82 cm-es derékig), közepes (71-141 cm-es derékig) és nagy (101-150 cm-es derékig). Vedd figyelembe, hogy a termék nem használható biztonsági övként a testtömeg megtartására és esés elleni védelemre.
37.400 Ft